FOTO: Folk, folk și doar folk în ultima zi de festival!

Ploaie, vânt sau frig, nimic nu a putut împiedica atmosfera extraordinară din a doua zi de Semenic Fest Folk. Spectacolele au adunat și mai multă lume entuziasmată în Poiana Lupului.

După prima seară de spectacole ce a fost un adevărat succes, alături de interpretările de ieri s-a ridicat cu mult standardul concertelor folk de la poalele Semenicului. Cea de-a doua și ultima seară de festival a demonstrat că muzica bună, într-o zonă frumoasă, alături de un public select poate transforma un weekend într-o experiență formidabilă.

fest folk fest folk

În număr mai mare, spectatorii au gustat până la ultimul concert din festival. O ploaie a încercat să strice atmosfera pe timpul concertului reșițeanului Dinu Olărașu, însă nu a reușit decât să sporească și mai mult farmecul serii. Cu umbrele, pelerine sau ascunși în locurile ferite de ploaie, spectatorii nu s-au gândit nicio clipă să părăsească Poiana Lupului, din contră, nu păreau deloc deranjați de tunetele și fulgerele ce „pozau” Gărâna.

dinu olarasu fest folk

Pragul de Sus a deschis seria spectacolelor cu voie bună și muzică ce a alintat urechile spectatorilor. Cu multă emoție, Dinu Olărașu a revenit pe plaiurile natale și a declarat că astă seară va fi Dinu de la Gărâna. Următorul, pentru prima dată în zonă, Adrian Sărmășan, a completat spiritul vesel al publicului, ca apoi Zoia Alecu să aducă râsete și emoții noi printre spectatori. Poesis a continuat pe linia bunei dispoziții și a pregătit terenul pentru ultimul spectacol.

adrian sarmasan pragul de sus

zoia alecu poesis

Concertul lui Mircea Baniciu, cel mai așteptat dintre interpreți, a ridicat în picioare tot publicul, a făcut să vibreze întreaga poiană sub aplauzele, strigătele și fluieratul antrenant al spectatorilor. Fiecare melodie nu a făcut altceva decât să sporească euforia din public, iar la final a fost nevoie de două bisuri ca spectatorii să priceapă că seara s-a încheiat.

mircea baniciu mircea baniciu