FOTO: Folk, folk și doar folk în ultima zi de festival!

Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Ploaie, vânt sau frig, nimic nu a putut împiedica atmosfera extraordinară din a doua zi de Semenic Fest Folk. Spectacolele au adunat și mai multă lume entuziasmată în Poiana Lupului.

După prima seară de spectacole ce a fost un adevărat succes, alături de interpretările de ieri s-a ridicat cu mult standardul concertelor folk de la poalele Semenicului. Cea de-a doua și ultima seară de festival a demonstrat că muzica bună, într-o zonă frumoasă, alături de un public select poate transforma un weekend într-o experiență formidabilă.

publicitate online in ziar Express de Banat

fest folk fest folk

În număr mai mare, spectatorii au gustat până la ultimul concert din festival. O ploaie a încercat să strice atmosfera pe timpul concertului reșițeanului Dinu Olărașu, însă nu a reușit decât să sporească și mai mult farmecul serii. Cu umbrele, pelerine sau ascunși în locurile ferite de ploaie, spectatorii nu s-au gândit nicio clipă să părăsească Poiana Lupului, din contră, nu păreau deloc deranjați de tunetele și fulgerele ce „pozau” Gărâna.

dinu olarasu fest folk

Pragul de Sus a deschis seria spectacolelor cu voie bună și muzică ce a alintat urechile spectatorilor. Cu multă emoție, Dinu Olărașu a revenit pe plaiurile natale și a declarat că astă seară va fi Dinu de la Gărâna. Următorul, pentru prima dată în zonă, Adrian Sărmășan, a completat spiritul vesel al publicului, ca apoi Zoia Alecu să aducă râsete și emoții noi printre spectatori. Poesis a continuat pe linia bunei dispoziții și a pregătit terenul pentru ultimul spectacol.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

adrian sarmasan pragul de sus

zoia alecu poesis

Concertul lui Mircea Baniciu, cel mai așteptat dintre interpreți, a ridicat în picioare tot publicul, a făcut să vibreze întreaga poiană sub aplauzele, strigătele și fluieratul antrenant al spectatorilor. Fiecare melodie nu a făcut altceva decât să sporească euforia din public, iar la final a fost nevoie de două bisuri ca spectatorii să priceapă că seara s-a încheiat.

mircea baniciu mircea baniciu

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/