FOTO Fațada Liceului Lenau din Timișoara, finalizată după zece ani de șantier

liceul lenau1

În sfârșit, lucrările de reabilitare a clădirii Liceului „Nikolaus Lenau” din Timișoara au fost finalizate. Mai mult, reprezentanții primăriei au montat pe fațadă plăcuțele cu numele celor doi câștigători ai premiului Nobel care au învățat la școala timișoreană.

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, anunță că lucrările de reabilitare a clădirii Liceului „Nikolaus Lenau”, aflată în centrul orașului, sunt finalizate, după zece ani de șantier. Potrivit edilului-șef, școala este modernizată și în exterior, și în interior.

Mai mult, pe fațadă au fost montate plăcuțele cu numele celor doi câștigători ai premiului Nobel, care în anii 70 au învățat la Liceul „Nikolaus Lenau”, Este vorba de Herta Muller și Stefan Walter Hell.

liceul lenau4

Continuăm investițiile în infrastructura școlară de la Lenau: viitorul campus școlar din zona Oituz, o investiție de 65 de milioane de lei, unde cinci corpuri de clădire vor găzdui școala gimnazială cu clase pregătitoare și clasele I-IV cu predare în limba germană. Săptămâna trecută am semnat contractul pentru lucrările de reabilitare a clădirii fostului Liceu Ion Mincu, care este acum folosită de elevii de gimnaziu ai Liceului Nikolaus Lenau”, a afirmat Dominic Fritz.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

În acest moment, la Liceul „Nikolaus Lenau” sunt 55 de clase de elevi, din ciclul primar, gimnazial și liceal.

liceul lenau3

liceul lenau2

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/