FOTO: Farmecul muzicii folk a sporit magia de la poalele Semenicului la debutul primului festival din weekend!

Fie că este vorba despre zona dintre munți care inspiră sau despre muzica ce răsună în Poiana Lupului, prima seară a Semenic Fest Folk a adus din nou magia la Gărâna.

Deși mai puțini decât jazziștii, folkiștii prezenți la concerte au făcut atmosferă, au cântat alături de interpreții lor dragi și au strigat „BIS” la fiecare artist care a urcat pe scenă. Prima seară din festival va rămâne mereu în amintirea tuturor celor prezenți.

Reșițeanul Cristian Buică a deschis seria spectacolelor și a aprins spiritul publicului. Acesta a cântat piesă după piesă alături de interpret, a sugerat ce piese să urmeze și s-a ridicat în picioare aplaudând când maestrul și-a încheiat concertul.

cristian buica cristian buica

Alina Manole, plină de emoții, aflată pentru prima dată în fața publicului cărășean, a făcut un spectacol, pe cât de simpatic, pe atât de emoționant. Artista a ajuns repede la sufletul spectatorilor, drept urmare s-a ales cu aplauze și râsete din abundență. La fel s-a întâmplat și cu următorul artist, Emeric Imre, cel care și-a primit și el binemeritatele aprecieri.

1000x100 casa brutarului

alina manole emeric imre

Veteranii Ioan Gyuri Pascu și Vasile Șeicaru au continuat petrecerea pe ritmuri folk până târziu după miezul nopții, pentru că publicul, foarte animat, nu mai dorea să plece din Poiana Lupului. Astfel că seara a lăsat un zâmbet pe buzele tuturor, de la interpreți până la cei mai tineri dintre spectatori.

gyuri pascu vasile seicaru