FOTO. Fântânile publice din Timișoara, la verificat. Multe sunt înconjurate de deșeuri

fantani02

Tot mai mulți timișoreni aleg să își procure apa potabilă de la fântâni publice. Asta și în condițiile în care prețurile au crescut. Așa că autoritățile au obligația să întrețină fântânile.

O problemă a fântânilor din oraș este că în preajma lor se adună deșeuri. Se asemenea, calitatea apei trebuie verificată periodic. Polițiștii locali le vor verifica pe toate.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au demarat, începând de ieri, o amplă acțiune de verificare a modului în care se prezintă fântânile publice din oraș, la care au cooptat și echipe ale furnizorului de apă Aquatim.

fantani03

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Pe lângă aspecte ce țin de igiena fântânilor, depozitări de deșeuri în perimetrul acestora, se vor identifica și probleme legate de starea acestora, în vederea înlocuirii elementelor deteriorate sau nefuncționale. Constatările ce țin de alte direcții sau servicii din cadrul Primăriei vor fi transmise acestora în vederea luării măsurilor de soluționare, iar cele care țin de operatorul de apă-canal vor fi remediate de reprezentanții acestuia”, a transmis Poliția Locală.

Toate cele 92 de fântâni publice din Timișoara vor fi verificate. Acțiunea a pornit în urma constatatărilor din teren a polițiștilor locali.

fantani04 fantani05 fantani06

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/