Se pot face și lucrări de infrastructură de calitate. O demonstrează compania Maxagro, care modernizează drumurile din Timiș. Zeci de utilaje și muncitori sunt mobilizați acum pe DN6.
Lucrările întreprinse acum presupun frezarea covorului asfaltic, realizarea de tasări locale și așternere de mixtură asfaltică. Compania Maxagro prestează și lucrări de întreținere periodică a drumurilor pentru DRDP Timișoara și SDN Caransebeș.
Mai mult, pentru că echipa este profesionistă și cunoaște nevoile comunității pe care o deservește, multe dintre lucrări au loc noaptea, pentru a nu perturba traficul.
Societatea are o tradiție de peste 30 de ani și calitatea lucrărilor a menținut-o în poziția de lider pe piața construcțiilor, dar și a agriculturii, de unde a pornit totul.
„Totul a început odată cu acei ani ’90, când lumea se întreba ce ar putea face cu cele 5 hectare de pământ și câteva utilaje de la celebrele, dar de tristă amintire cooperative agricole de producție (CAP) și IAS-uri. Grupul Maxagro a devenit lider și pe piața de vest a construcțiilor, deținând două stații de asfalt, două stații de betoane și o flotă de camioane și utilaje de construcții de ultimă generație, de peste 10 milioane euro. Misiunea noastră este să ne ridicăm, prin ceea ce facem zi de zi, la înălțimea așteptărilor clienților și partenerilor noștri. Considerăm că prin fiecare activitate întreprinsă construim tradiție și profesionalism, oferind sustenabilitate pentru generațiile viitoare. Renumele grupului Maxagro are o tradiție de 30 ani care s-a construit cu multă muncă, dedicare și profesionalism, cu o echipă solidă, creată în timp, fiind devotată unei afaceri de familie sănătoase, gândită și dezvoltată pe termen lung”, transmit reprezentanții Maxagro.
În prezent, grupul Maxagro, unul dintre cei mai importanți jucători ai agrobusinessului românesc, exploatează peste 10.000 de hectare de teren agricol, cu o capacitate de depozitare de 37.000 de tone, utilaje agricole performante de peste 20 de milioane euro și o fermă de 2.500 de vaci de lapte – Holstein, cu o stație de Biogaz integrată de 1 Mw.