[FOTO] Drumuri noi pentru Orașul Nou! Primarul Torma schimbă tot!

explo 1000x200

Aleile pietonale și cele rutiere din orașul Moldova Nouă au intrat într-un plan de reabilitare totală al administrației publice locale din orașul de la malul Dunării.

Aleile pietonale și cele rutiere sunt într-o stare foarte proastă în orașul de pe Clisura Dunării, ele nemaifiind modernizate de foarte mulți ani. Aceste aspecte au fost semnalate de cetățenii din zona Orașului Nou cu ocazia ședințelor publice organizate de primarul Adrian Torma. Atent la problemele cetățenilor urbei, edilul Torma a găsit resursele financiare și a demarat un plan care vizează reabilitarea integrală a aleilor pietonale și rutiere din cartierul unde sunt situate blocurile de locuințe.

În prima faza au fost reabilitate aleile pietonale de la blocul 7, vechile alei fiind înlocuite cu pavaj nou și zona dotată cu mobilier pentru gunoaiele menajere. În zona blocului 4 au fost demarate lucrările de refacere a aleilor rutiere, urmând ca în primăvară să fie amenajate și spațiile pentru parcarea autoturismelor celor care locuiesc în zona blocului 4.

„Atât aleile pietonale, cât și cele rutiere sunt extrem de degradate la nivelul orașului Moldova Nouă. Am luat decizia ca de pe strada Dunării spre interiorul orașului, să reamenajăm toate aleile, atât pe cele pietonale, cât și pe cele rutiere și să le readucem la starea de acum 25 de ani. Ulterior vom amenaja și zonele de parcare, pentru ca cetățenii din zonele respective să aibă locuri moderne de parcare și totodată vom stabili, după amenajarea acestora, printr-o hotărâre de Consiliu Local, taxele pentru cei care vor dori un loc de parcare”, a declarat pentru Express de Banat primarul orașului Moldova Nouă, Adrian Torma.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157675749145352″]