FOTO. Diverta surprinde cu reduceri extrem de mari. Prețuri irezistibile la ghiozdane!

po 1000x100px (3)

Așa cum i-a obișnuit pe reșițeni, librăria amplasată în Complexul Comercial Nera are prețuri irezistibile pentru reșițeni. Atât cei mici, cât și cei mari se bucură de reduceri extrem de consistente!

În vizorul Diverta sunt, din nou, clienții săi școlari, pentru care oferă o reducere de 45 la sută la ghiozdane. Astfel că, în cazul în care cei mici vor să îl înlocuiască pe cel vechi cu unul nou, acum este momentul să îi ajutați să facă acest lucru!

Asta, mai ales că personajele legendare precum Superman sau Spiderman așteaptă cu nerăbdare să aibă un prieten nou. Nici școlărițele nu sunt ocolite de oferta librăriei. Ghiozdanele cu Hello Kity, de culoare roz, atrag atenția oricărui trecător sau client care are de făcut cumpărături în complexul comercial.

Calitatea și unicitatea ghiozdanelor cu siguranță vă vor mulțumi și, în plus, veți avea liniște o bună perioadă de timp la acest capitol!

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157663909722476″]

Desigur, ghizdanul poate fi dotat cu cărți de colorat sau creioane de calitate pe care le găsiți tot pe rafturile librăriei.