FOTO/VIDEO: Diva din Balcani a adus pe scena de la Reșița un show incendiar. Vezi câți fani au așteptat cu sufletul la gură legenda din Serbia!

po 1000x100px (4)

Spectacolul pus în scenă weekendul acesta de Lepa Brena va fi greu de uitat pentru bănățenii care au așteptat cu sufletul la gură Zilele Reșiței.

Valurile de oameni care au dansat și cântat pe melodiile legendei din Balcani au umplut zona Renk, dar au trezit și zeci de presupuneri cu privire la numărul exact de fani care s-au călcat în picioare pe ritmuri sârbești.

După concertul incendiar de duminică seara, paginile de Facebook ale fanilor au explodat de fotografii și filmări de la cel mai așteptat concert din Caraș-Severin. Nici artista Lepa Brena nu s-a lăsat mai prejos. Aceasta a postat atât pe pagina sa personală de Facebook, cât și pe cea de Twitter o mulţime de fotografii care au imortalizat show-ul de excepție care i-a extaziat pe cărășeni.

YouTube video

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645441273874″]

Mai mult decât atât, diva din Balcani vorbea pe paginile sale online despre un public extaziat de 70.000 de oameni, cifră care este însă contestată de mulți reșițeni.

Supoziții despre numărul exact al oamenilor care au venit într-un suflet să o admire pe legenda muzicii sârbești au existat încă de la începutul show-ului. Chiar dacă mii de reșițeni, cărășeni și sârbi au strigat într-un glas numele artistei din Balcani, au cântat și dansat pentru a întreține atmosfera, numărul fanilor din public nu a fost nici de departe atât de mare precum Lepa Brena spera pe pagina sa de Facebook.

Cifrele estimate în evidențele reprezentanților Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin sunt mult mai realiste. Publicul a fost, ce-i drept, de ordinul miilor, dar nu a depășit cu mult 20.000 de persoane.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645421040081″]

„Nu putem da o cifră exactă cu privire la numărul oamenilor prezenți duminică seară în zona Renk. Noi am estimat undeva la 20.000 de persoane pentru acea seară”, a explicat Marius Săndulescu, purtător de cuvânt în cadrul IJJ Caraș-Severin.

Aceeași situație a fost întâlnită și anul trecut la concertul artistei Dragana Mirkovic, despre care paginile de Facebook vorbeau că a reușit să adune în fața scenei peste 60.000 de oameni, valori cu mult exagerate față de numărul real de persoane.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645439601904″]