Distracţie pe patine în centrul Reşiţei

Patinoarul din centrul Reşiţei a devenit de câteva zile cel mai animat loc din oraş. Vremea bună îi scoate din case pe reşiţeni, iar o tură cu patinele este prilejul perfect de petrecere a timpului liber pentru cei care nu au urcat  pe munte în ultimele zile de vacanţă.

Mercurul din termometre a urcat astăzi până la 11 grade, iar vremea însorită i-a îndemnat pe reşiţeni să profite de ultimele zile libere. Patinatorii nu s-au lăsat prea mult aşteptaţi şi încă de la ora deschiderii au luat cu asalt gheaţa artificială din Centrul Civic.

În schimbul a 10 lei pentru biletul de intrare şi încă pe atât închirierea unei perechi de patine, oricine poate avea parte de o oră şi jumătate de distracţie. Fiecare serie este urmată de o jumătate de oră de pauză, timp necesar pentru refacerea suprafeţei de gheaţă. „Patinoarul este vizitat zilnic de aproximativ 500 de persoane. Gheaţa a fost plină încă de când am deschis, dar cei mai mulţi patinatori au fost în a doua zi de Crăciun şi în 1 ianuarie. Nici acum nu ne putem plânge”, a spus Bogdan Borcean, unul dintre angajaţii firmei care se ocupa de montarea şi întreţinerea patinoarului.

Dacă de dimineaţă şi până după prânz cei care îşi pun patinele în picioare sunt în special copiii, seara gheaţa se umple de cei care vor să ardă în aer liber caloriile adunate de sărbători .

Programul începe la ora 10.00, iar ultimii patinatori pot rămâne pe gheaţă până la ora 21.30. Reşiţenii mai pot profita de gheaţa din centru până în 15 ianuarie.