FOTO. Covor asfaltic nou la Pişchia cu fonduri de la Consiliul Judeţean Timiş

Pe Drumul Judeţean 691, în dreptul localităţii Pişchia, lucrările la turnarea covorului asfaltic sunt în plină desfăşurare. Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, a fost să verifice stadiul lucrărilor şi a dat asigurări că în această săptămână vor fi finalizate.

Preşedintele CJT consideră că acest covor asfaltic va rezolva o parte dintre problemele comunităţii de aici şi face apel către transportatori să respecte tonajul, regulile de circulaţie şi restricţiile. Tronsonul reabilitat are o lungime de 2,7 kilometri, iar valoarea lucrărilor este de aproximativ 1,7 milioane de lei, din fondurile proprii ale Consiliului Judeţean Timiş.

„Se lucrează intens şi turnăm un covor asfaltic pe un tronson de aproape 3 km. Mă bucur că, din acest moment în care va fi finalizată această lucrare, se vor încheia şi nemulţumirile oamenilor. Avem şi un trafic greu pe această porţiune, intens, dar sper că pe parcurs vom găsi variante astfel încât acest trafic să fie respectat de către toţi transportatorii. Fac un apel la ei să respecte tonajul pe drumurile judeţene şi regulile de circulaţie, restricţiile şi investiţiile pe care le facem pentru cetăţeni. Suntem concentraţi în tot ceea ce înseamnă infrastructură rutieră, la fel cum se întâmplă la Pişchia”, a declarat Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş.