FOTO Colegiul Național Traian Lalescu se mândrește cu 30 de olimpici naționali!

Colegiul Național Traian Lalescu din Reșița are cu ce să iasă în evidență în acest an școlar. Un număr de 30 de elevi vor reprezenta  liceul la Olimpiadele Naționale.

Profesorii de la Colegiul Național Traian Lalescu din Reșița și elevii acestei instituții au marcat un eveniment extrem de important. Reprezentanții școlii au însumat performanțele obținute de elevi în acest an la olimpiadele și concursurile școlare județene. Astfel că un număr de 30 de elevi vor reprezenta în acest an instituția la olimpiadele naționale.

lalescu olimpici

„Rezultatele sper să fie bune și foarte bune. Vom intra în competiție cu elevi care s-au format și sunt pregătiți în centre de excelență, cu excepția matematicii, pentru că nu există centre în județul nostru. Străduința este foarte mare, colegii mei sunt foarte conștiincioși și foarte mândri de elevii lor și facem tot ce ne stă în putință ca rezultatele să fie foarte bune”, a precizat Luminița Broască, director adjunct al Colegiului Național Traian Lalescu.

luminita broasca

Toți profesorii de la Colegiul Național Traian Lalescu din Reșița s-au arătat extrem de încântați de rezultatele obținute de elevii instituției în acest an și sunt foarte bucuroși că au elevi care să reprezinte cu succes colegiul la fiecare olimpiadă.

Elevii sunt și ei încântați de tot ce au realizat în acest an și totodată foarte emoționați când se gândesc la următoarea olimpiadă. „Mă bucur nespus de mult că am ocazia în acest an să reprezint Colegiul Național Traian Lalescu și implicit județul Caraș-Severin la Olimpiada Națională de Religie Ortodoxă, un prilej atât de laudă adusă lui Dumnezeu, cât și de mulțumiri aduse părinților, profesorilor, colegilor care m-au susținut extraordinar de mult până acum. Avem speranțe și îi felicit pe toți olimpicii”, a precizat Antonia Măril, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național Traian Lalescu din Reșița.

olimpici lalescu

Fiecare elev calificat la olimpiada națională a primit la conferință câte  o insignă inscripționată cu numele școlii ca să le poarte noroc la următoarea competiție de acest gen.

olimpic