FOTO. Club de fitness, marca Nextfit, deschis în incinta Vox din Timișoara! Echipamente de top și noutăți pentru pasionații de sport

Nextfit a deschis unul dintre cele mai mari cluburi de fitness din Timișoara. Întins pe o suprafață de 2.100 de metri pătrați, acesta se află în incinta Vox Technology Park de pe Calea Torontalului.

Nextfit a investit 1,1 milioane de euro atât în amenajarea spațiului, cât și în cele mai noi echipamente furnizate de liderul mondial Technogym. „Toată aparatura noastră este de la Technogym. Acest furnizor are fabrica în Italia. Pe aparatele de la Technogym se antrenează cei care participă la Jocurile Olimpice și inclusiv piloții de Formula 1 folosesc această aparatură”, a declarat, pentru Express de Banat, Raluca Bașu, Brand Manager.

Noul club pune la dispoziția iubitorilor de sport o gamă variată de servicii, iar unele dintre ele reprezintă elemente de noutate. „De exemplu, aceste aparate au un display, ceea ce înseamnă că el se manifestă ca un antrenor virtual. Îți stabilești tipul de antrenament, îți stabilești câte antrenamente vrei să faci și îți monitorizează tot antrenamentul. La Dumbrăvița nu găsim aparatura asta. E un next level față de ceea ce avem până acum”, a mai explicat Raluca Bașu.De asemenea, există aparatură pentru toate grupele musculare, accesorii, dar și o zonă în care vor fi poziționați mai mulți saci de box. Așadar, oamenii se pot elibera de energia negativă acumulată la locul de muncă în zilele solicitante. „Avem și o zonă de activități pentru copii unde vom ține cursuri de karate pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. Se țin și clase de aerobic, dar și de body balance și body pump, două programe pe care le-am introdus și sunt o noutate”, a mai spus Raluca Bașu, Brand Manager.Vox Technology Park se extinde, astfel că în următoarea perioadă vor fi puse la dispoziție noi facilități. De la servicii de înfrumusețare și bancare, zone dotate cu piscină și cinematograf. „Noi ne-am gândit de foarte mult timp să deschidem sala. Cred că suntem singura clădire de birouri care momentan oferă facilități la un astfel de nivel. Pentru angajați sunt și clase speciale, există și o zonă de detensionare. Avem momentan un grad de ocupare de 60% și sunt unele companii care urmează să se mute. Avem și un proiect rezidențial, Vox Vertical Village, care va avea cinema, sala, piscină și toate facilitățile”, a declarat, pentru Express de Banat, Erika Baumann, Manager Marketing în cadrul Vox Technology Park.