FOTO. Clopoțelul de școală se aude și la Iulius Town

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Școala a început și pentru micuții de la Wendy School, unitatea de învățământ privată care îi găzduiește pe preșcolari și pe copiii din învățământul primar. Cursurile se desfășoară în regim normal, iar cei mici participă la activități diverse în aer liber.

În cadrul Wendy School funcționează o grădiniță cu predare exclusiv în limba engleză și o școală de nivel I-IV, după sistemul de învățământ românesc. Instituția și-a început activitatea în urmă cu un an, iar contextul actual nu a împiedicat continuarea cursurilor și în anul școlar 2020-2021.

Atât cursurile, cât și activităţile opţionale – pictură, dezvoltare personală, limba engleză intensiv, sporturile – se desfășoară în spații mari, aerisite și în grupuri mici. De asemenea, orele de studiu și pauzele de relaxare se pot desfășura în aer liber, în locurile special amenajate.

Reprezentanții instituției spun că au luat și măsurile specifice pandemiei: spațiile sunt dezinfectate periodic, temperatura copiilor și a personalului este monitorizată zilnic, activitățile se desfășoară în număr restrâns, dezinfectarea mâinilor este obligatorie periodic, iar pentru părinți a fost creată o zonă de așteptare în exterior.

„Anul acesta este altfel, cu provocări, dar cu aceeași dorință de a învăța lucruri noi. Credem că și în aceste vremuri în care unele lucruri poate s-au schimbat, entuziasmul revederii la început de an școlar a rămas același. Bucuria din ochii copiilor ne-a confirmat faptul că învățarea trebuie să continue, chiar și într-o perioadă mai altfel. Wendy School este gândită cu acces rapid și ușor pentru toți copiii și personalul aferent, la toate facilitățile necesare, acestea fiind adaptate pe vârste și nevoi.”, spune Larisa Sporea, Development Director la Wendy School.

publicitate tmc 640Părinții care doresc să-și înscrie copiii la Wendy School pot programa o vizită cu personalul instituției. Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile, iar mai multe informații se găsesc pe site-ul wendyschool.ro/home-iulius-town.

Despre Wendy School

Wendy School își desfășoară activitatea într-un corp de clădire cu o suprafaţă de 1.000 mp, în zona terasei Iulius Mall. Șapte săli de clasă spațioase, dotate cu mobilier ergonomic, loc de joacă generos, sală de sport, cabinet medical, bibliotecă, sală de mese și sală IT sunt doar câteva dintre beneficiile copiilor care studiază la Wendy School. Pentru că este integrată într-un proiect mixt cu Iulius Town, cei mici au acces la parcul de 5 hectare, la caruselul venețian sau în trenuleț și la evenimente dedicate lor.

Wendy School din Timişoara a înființat prima grădiniţă în 2009, cu clase de predare intensiv în limbile engleză sau germană. Conceptul a fost extins în 2014 şi pentru o şcoală primară particulară. De asemenea, instituţia a fost autorizată şi pentru nivelul gimnazial.publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/