FOTO: Centrul Civic a luat nuanțe purpurii

În a doua săptămână din campania electorală, partidul PP-DD a ieșit în zona centrală din oraș ca să își promoveze candidații: pe Valentin Blănariu, pentru Camera Deputaților pe Colegiul Reșița și Nicolae Orăvicean, candidatul PP-DD la Senatul României pe Colegiul 1.

Candidatul și omul de afaceri Valentin Blănariu, alături de candidatul și sociologul Nicolae Orăvicean au ieșit la plimbare prin centrul orașului, însoțiți de colegii de partid. Pliante, brichete, odorizante de mașină, dar și vorbe bune au fost împărțite la trecători, alături de îndemnul să meargă la vot și să voteze cu candidații PP-DD.

„Astăzi, membrii și simpatizanții, în număr destul de numeros, Partidului Poporului-Dan Diaconescu ne-am întâlnit la sediul de campanie din Govândari de unde am plecat în marș în zona centrului. Ne întâlnim cu cetățenii, stăm de vorbă cu ei, le ascultăm sfaturile, împărțim și materiale de campanie în zona centrală, în zona Pieței de Sud și în zona complexului Henn”, precizează candidatul pentru Camera Deputaților, Valentin Blănariu.(P)