Ce spune Dan Diaconescu despre Valentin Blănariu

Campania electorală a intrat pe ultima sută de metri. În această săptămână, candidații la Camera Deputaților și Senat păstrează același ritm alert în ce privește deplasările în teritoriu, astfel încât oamenii să aibă ocazia să îi cunoască mai bine, iar în ziua votului, pe data de 9 decembrie, să le acorde șansa de a-i reprezenta în Parlamentul României.

Candidatul PP-DD la Camera Deputaților pe Colegiul 1 Reșița, Valentin Blănariu a stat zilnic de vorbă cu oamenii. Acesta are o serie de planuri pentru locuitorii municipiului, odată ce ajunge în Parlamentul României, însă este important ca oamenii să se prezinte la vot în ziua alegerilor. Deși nu s-au făcut sondaje de opinie, președintele PP-DD Caraș-Severin, Valentin Blănariu are încredere în faptul că formațiunea sa politică va obține un scor bun la alegeri. „Am construit de la zero filiala județeană a Partidului Poporului-Dan Diaconescu, iar rezultatele de la alegerile locale au fost bune pentru noi. Sper într-un rezultat la fel de bun și pe data de 09 decembrie”, spune Valentin Blănariu.

Opinii de la centru
Liderul de la centru al PP-DD, Dan Diaconescu, a analizat în detaliu situația filialei județene a partidului. Astfel că, acesta apreciază modul în care membrii PP-DD se implică în campanie, dar și în relația cu cetățeanul. „Fiecare dintre candidații PP-DD este, într-un mod sau altul, Dan Diaconescu. Am încredere în Valentin Blănariu la fel cum am în toți candidații noștri care luptă să obțină o poziție publică. Încrederea e cu atât mai mare cu cât în Caraș-Severin, PP-DD a obținut un scor bun la alegerile locale, iar modul de organizare al filialei județene îmi dă încredere în faptul că și pe viitor rezultatele pe care le obținem vor fi la fel de bune”, a declarat Dan Diaconescu, președintele PP-DD la nivel central. (P)

Vezi aici galerie foto de la vizita din vară a liderului PP-DD, Dan Diaconescu!

Comments

  1. Pakatos says:

    Oana Bejenariu si-a revenit total acum la sfarsit de campanie…BINE CA TE-AM RECUPERAT Beje…:))…Mai bine mai tarziu decat niciodata