Vezi cum arată cel mai frumos oraş din Caraş-Severin!

Administraţia locală de pe Timiş şi Sebeş le-a pregătit caransebeşenilor un adevărat curcubeu. Mii de flori şi o serie de decoraţiuni de Paşti au colorat centrul şi străzile oraşului.

Caransebeşul, capitala folclorului românesc, s-a trezit la viaţă odată cu venirea căldurii şi înflorirea plantelor. În ultima perioadă, sute sau poate mii de oameni profită zilnic de soare, lalele, panseluţe, zambile sau magnolii cu miros de primăvară. Primăria Caransebeş nu a stat cu mâinile în sân şi le-a pregătit astfel cetăţenilor un centru vioi, plăcut, străzi şi parcuri armonioase, curate în care să se simtă bine atunci când ies la o plimbare.

Reporterii Express de Banat au stat de vorbă cu caransebeşenii, aceştia lăudându-se că centrul municipiului lor este bine îngrijit şi cel mai frumos în pragul sărbătorilor pascale. Băncile parcurilor sunt pline de tineri, părinţi ori bunici ieşiţi cu copiii sau nepoţii la plimbare. Cei mai bucuroşi de priveliştea centrului sunt copiii. Zâmbetele de pe feţele lor sunt asigurate de neastâmpăraţii şi jucăuşii iepuraşi din ţarcul special amenajat în parcul central.