FOTO/VIDEO: Bodyguardul de la Hollywood, în ring la campionatele de Unifight

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Reşiţeanul Manuel Grigore, care până în urmă cu doi ani era umbra lui Tom Hanks, Tom Cruise, Will Smith, Woody Allen, Mike Tyson sau a lui Pier Silvio Berlusconi, fiul fostului premier italian, ţinteşte un nou titlu de campion al României la unifight.

Revenit la Reşiţa după zece ani petrecuţi în Serviciul de Pază al Italiei, perioadă în care a fost gardă de corp pentru o mulţime de oameni politici, vedete de televiziune şi artişti de pe scena muzicală sau de pe platorile de filmare de la Hollywood, Manuel s-a apucat de unifight, un sport ce are la bază tehnici militare. Bărbatul de 40 de ani este instructor pentru câţiva tineri, alături de care se pregăteşte şi va participa la sfârşitul săptămânii, la Târgu Jiu, la Campionatele Naţionale. „Unifight-ul, adică lupta universală, este desprinsă din pentatlonul militar. Vor fi două etape, una care constă în parcurgerea pistei cu obstacole şi proba de tir, adică tras cu arma şi aruncarea cuţitului, şi o a doua etapă, care constă în lupta corp la corp pe ring, la un minut după parcurgerea primei probe, eliminatorie. În ring se luptă în sistem full contact”, explică Manuel Grigore pentru cei care cunosc mai puţin despre acest sport.

publicitate online in ziar Express de Banat

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157629218140008″]

Manuel este campion en-titre la categoria 95 de kilograme, dar anul acesta ţinteşte aurul la o categorie mai mică, 90 de kilograme. Acesta îşi pune mari speranţe şi în ceilalţi sportivi care îl vor însoţi la competiţia de la Târgu Jiu. Cunoscut de toată lumea după ce a apărut în presă alături de vedete de talie internaţională, Manuel primeşte tot mai multe solicitări din partea tinerilor reşiţeni de a-i iniţia în tainele acestui sport, mai ales că, o face benevol, fără să perceapă niciun leu celor care vor să înveţe şi să se antreneze cot la cot cu el.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

 

YouTube video

YouTube video

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/