FOTO: Bilanț tragic la Slatina Timiș: un copil a murit și alte două victime se află în spital

Graba pare să fie elementul grav care a condus la producerea unui tragic accident auto care s-a soldat cu pierderea unei vieți omenești, duminică seară, în apropiere de Slatina Timiș, pe DN 6. Alte două victime, membrii unei familii din județul Constanța, se află internate în spital la Caransebeș.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș-Severin, polițiștii din Caransebeş au fost sesizaţi duminică seară asupra unui accident produs pe DN 6 din direcţia Orşova către Caransebeş. Un șofer de 33 ani, din judeţul Constanţa, ,,în timp ce conducea, fără a poseda permis de conducere eliberat de România, pe DN 6 din direcţia Orşova către Caransebeş, un autoturism, la km 436 într-o curbă uşoară la dreapta, marcaj longitudinal discontinuu, se angajează în depăşirea altor autovehicule, pătrunde pe contrasens şi intră în coliziune cu un ansamblu de vehicule format dintr-un autotractor, ce tracta o semiremorcă, condus de O.A.I, de 34 ani, din judeţul Arad, care circula regulamentar din sens opus”.

Familia care, cel mai probabil, se îndrepta spre ieșirea din țară a suferit o pierdere imensă. Bebelușul în vârstă de 1 an şi 3 luni, aflat pe bancheta din stânga spate, a decedat în spital, iar mama lui, de 30 ani, aflată lângă el, a rămas încarcerată și a avut nevoie de intervenţia lucrătorilor ISU. Șoferul autoturismului a fost doar rănit ușor, dar și el a rămas internat în spitalul din Caransebeș.

Poliția efectuează acum verificări pentru a afla dacă șoferul autoturismului posedă permis de conducere eliberat de autorităţile străine.

,,Cercetările continuă cu privire la săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, se mai arată în comunicatul remis presei.