FOTO. Baza sportivă Friends Arena s-a reinventat. Oferă servicii moderne şi complexe pentru iubitorii de mişcare

Cei pentru care sportul reprezintă un mod de viaţă pot opta pentru o locaţie ultramodernă, care s-a reinventat, cu aparate de ultimă generaţie şi multe facilităţi pentru confortul clienţilor. Vorbim despre Baza Sportivă Friends Arena din Timişoara care de luni s-a redeschis publicului, a renăscut cu servicii multiple pentru amatorii de mişcare.

Baza sportivă Friends Arena, situată pe strada Lacului, nr.1, dispune de un teren de fotbal, saună, vestiare, săli de fitness, dotată cu toate aparatele necesare pregătirii fizice, precum şi de săli adiacente, potrivite pentru antrenamente aerobice individuale sau de grup. Totodată dispune şi de o zonă destinată cazării. Apartamentele sunt structurate pe două nivele, cu o scară interioară, zonă de living, chicinetă, baie spaţioasă. Fiecare apartament dispune de minibar, aparat de aer condiţionat, încălzire, dressing şi alte facilităţi.

„Facilităţile în primul rând sunt legate de zonele de antrenament, avem două săli, una de 415 mp, în care este organizată zona de fitness şi forţă, combinată cu zona de antrenamente şi o altă zonă foarte generoasă de cardio. În amenajare este zona kickboxing. De asemenea, clienţii au la dispoziţie vestiare spaţioase şi de când legea ne va permite şi accesul nu mai poate fi restricţionat la duşuri şi la saune, vor avea şi aceste facilităţi incluse. Pot să spun că baza sportivă mai are în dotare şi un teren de fotbal, un teren de tenis cu piciorul. Aşadar, cei care vor să vină la noi au parte de mult mai multe servicii decât în orice parte din Timişoara”, a declarat Ramona Olteanu, managerul Bazei Sportive Friend Arena.

Întregul complex beneficiază de pază şi protecţie non-stop, precum şi de parcare spaţioasă. Pe lângă apartamentele destinate cazării, în cadrul complexului există şi spaţii destinate socializării sau potrivite pentru a servi masa. Fiind situată într-o zonă liniştită, baza este locul ideal pentru şedinţe de lucru şi cantonamente. Toate măsurile de securitate şi igienă sunt în conformitate cu normele impuse de lege.

„Având în vedere dispoziţia din 15 iunie, sălile se pot redeschide pentru activitate. Pentru noi acest eveniment are dublă importanţă. De astăzi Friend Arena a renăscut, baza noastră sportivă s-a dezvoltat, se adresează unui număr mult mai mare de clienţi, echipa noastră s-a mărit şi încercăm să atragem cât mai mulţi oameni pentru sport, pentru sănătate, practicând o politică de preţuri accesibile, astfel încât sportul să nu mai fie un lux, ci un mod de viaţă, un obicei pe care ar trebui să îl avem cu toţii ca să fim sănătoşi. Tot astăzi se lansează şi complexul de apartamente, Friends Residence, şi sunt foarte multe decoruri cu flori, pentru că şi Flower for friends se lansează tot astăzi”, a mai spus Ramona Olteanu.

La inaugurare a fost prezent şi Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş. Acesta a tăiat panglica şi a ţinut să sublinieze importanţa faptului că în ciuda perioadei nefaste prin care trecem, sunt investitori care rezistă şi chiar se dezvoltă.

„Eu cred că este importantă ziua pentru comunitatea timişoreană şi timişeană şi spun acest lucru pentru că până la urmă beneficiem de o investiţie nouă, beneficiem de o investiţie într-o perioadă extraordinar de delicată. Ştiţi foarte bine situaţia restrictivă generată de pandemie pe anumite domenii şi mai mult decât atât, ştiţi foarte bine că în domeniul economic, în mod special, din punct de vedere al investitorilor avem semnale în ceea ce înseamnă menţinerea investiţiilor şi a locurilor de muncă. Am ţinut să vin aici să arătăm un exemplu de bună practică privind o situaţie delicată şi totuşi se poate. Se pot crea şi locuri de muncă, se pot realiza şi investiţii şi nu pot decât să îi urez succes pe această cale. E o investiţie care mă bucură foarte mult, pentru că discutăm de sport, de mişcare, de sănătate. M-aş bucura ca guvernanţii să ia în calcul deschiderea bazelor sportive în totalitate, pentru a atrage oamenii spre mişcare”, a precizat Călin Dobra.