FOTO „Artă” realizată cu încălcarea legii, la Timișoara? Plăci de beton turnate fără avize în zone verzi ale orașului

beton3

Evenimentul „Beta – Bienala de Arhitectură” continuă să provoace controverse la Timișoara. Viceprimarul Cosmin Tabără a anunțat că au fost turnate plăci de beton în zone verzi fără ca legea să fie respectată. Totul sub pretextul prezentării unor „lucrări de artă” în spațiul public.

Timișoara a fost umplută, în ultima perioadă, de o mulțime de „lucrări de artă”, care au fost realizate în cadrul evenimentului „Beta – Bienala de Arhitectură”, finanțat și de primărie. Printre acestea se numără un balansoar care trece printr-un gard, iar mai nou o serie de plăci de beton care au fost turnate direct pe spațiul verde.

beton2

Cosmin Tabără, viceprimarul PNL al Timișoarei, a anunțat că a solicitat Poliției Locale să verifice dacă legea este respectată, având în vedere că nu a fost emis niciun aviz pentru ca betonul să poată fi turnat.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

În cadrul oricărui eveniment avizat, Comisia de Avizare a Adunărilor Publice solicită, atunci când este cazul, și acorduri sau avize de la alte structuri, tocmai pentru a se merge strict pe respectarea legii. Am primit o sesizare că unul dintre aceste avize primite pentru Beta – Bienala de Arhitectură nu a fost respectat: s-au turnat plăci de beton în zone verzi, fără documentații, fără avize. Am solicitat Poliției Locale să verifice dacă legea este respectată sau nu în aceste situații. Nu discut despre artă, despre modul ei de interpretare. Vorbim doar despre respectarea legii. Indiferent de poziția în care ne aflăm, de conjunctură, dacă cerem respectarea legii, acest lucru trebuie făcut de către fiecare dintre noi. Altfel cum am putea cere acest lucru cetățeanului de rând?”, a declarat Cosmin Tabără.

beton4

beton1

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/