FOTO. Anda Adam și Mandinga, cele mai dorite vedete ale momentului vin la Caransebeș!

Câteva mii de gugulani sunt prezenți la acest sfârșit de săptămână în zona de agrement Teiuș a municipiului Caransebeș pentru a sărbători Ruga la Oraș. Conform tradiției, ruga se organizează în prima duminică după Paște, în Duminica Tomii, astfel că municipalitatea propune în fiecare an diversitate.

Așa cum administrația locală i-a obișnuit pe gugulani, vedetele invitate să urce pe scenă în acest an sunt în mare vogă la momentul actual. Anda Adam și Mandinga vor urca pe scena amenajată în Parcul Teiuș pentru a cânta împreună cu spectatori din toate zonele județului Caraș-Severin.

Atmosfera din Caransebeș este una de invidiat încă de joi, când s-a dat startul petrecerii în oraș. Deschiderea oficială a avut loc vineri, de la ora 17.00, cu parada participanților pe traseul Piaţa Revoluției (Primăriei), „Arcul Împăcării” – P-ţa Elie Miron Cristea – Str. Episcopiei – P-ţa G-ral. I. Dragalina – Str. Nicolae Bălcescu – Str. Cloşca – Parc Teiuş. A fost prezentat cu veselie și bună dispoziție portul popular din Banat.

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=16989570827&per_page=50`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`

În discursul său, primarul Marcel Vela a ținut să le mulțumească participanților pentru implicarea în această amplă manifestare care durează zile bune, la fel ca-n povești. Numărul participanților este estimat la peste 10.000 de caransebeșeni și goștii acestora. Zilele de vineri și sâmbătă au fost dedicate muzicii populare, pe scenă urcând ansambluri de cântece și jocuri populare din zona Banatului, dar și laureații Festivalului Concurs Național de muzică populară Luță Ioviță.

Ultima zi, cea de astăzi, este dedicată muzicii ușoare, caransebeșenii fiind invitați la concertul trupelor Pragul de Sus, Anda Adam și Mandinga. Pe lângă toate aceste spectacole de pe scena amenajată în Teiuș, buna dispoziție este asigurată pentru cei mici de către parcul de distracții din zona Gugulanu, iar cei mari pot gusta din deliciile culinare de la terasele amenajate pe aleea dinspre ,,Pescărușul”.

FOTO: http://www.andaadamofficial.com