FOTO. Alpinistul Horia Colibășanu, în dialog cu elevii de la „Dragalina”. Dunca i s-a alăturat!

horia colibasanu

Cunoscutul alpinist român Horia Colibășanu s-a aflat miercuri în mijlocul elevilor de la Liceul Teoretic „General Dragalina” din Oravița, cu prilejul unui eveniment organizat în cadrul proiectului „Wolf’s Run”.

Un dialog cu multe întrebări și răspunsuri pe măsură, așa s-a derulat întâlnirea de astăzi dintre elevii de la „Dragalina” și Horia Colibășanu, alpinistul timișorean care are în palmares ascensiuni de succes, cea mai recentă fiind înregistrată anul acesta în luna mai, când a urcat pe Kangchenjunga (8.586 m), al treilea vârf montan ca înălțime de pe planetă, fără oxigen suplimentar și fără ajutor din partea șerpașilor.

Întâlnirea a avut loc la Casa de Cultură „George Motoia Craiu” din Oravița și a fost moderată de către dr. Alexandru Condrache, coordonator proiecte culturale la Universitatea de Vest Timișoara. La eveniment au participat peste 250 de elevi, cărora alpinistul le-a vorbit fără perdea despre înălțimi, ascensiune, performanță și ambiție.

dunca si horia

Un moment surpriză al întâlnirii a fost prezența pe scena Casei de Cultură „George Motoia Craiu” a președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, care s-a alăturat camaradului său pentru a le împărtăși elevilor din experiențele și provocările trăite împreună atunci când au decis să plece în cea mai mare aventură din Himalaya.

Evenimentul a fost organizat de către Liceul Teoretic „General Dragalina”, în cadrul proiectului „Wolf’s Run” și susținut de către Primăria Oravița.

dragalina 1

eveniment oravita

SURSA FOTO: AMmedia

upt 1000x100