Aleșii locali liberali, în vizită de lucru la Bruxelles!

pnl

O delegație a aleșilor locali PNL, condusă de senatorul Marcel Vela, a făcut o vizită de lucru la Bruxelles, la invitația europarlamentarului Rareș Bogdan.

Europarlamentarul Rareș Bogdan a primit vizita unei delegații liberale din Banatul de munte, condusă de liderul PNL Caraș-Severin, Ion Marcel Vela. Alături de primarii din Caraș-Severin s-au mai aflat deputatul Dumitru Rujan, vicepreședintele Consiliului Județean, Ovidiu Rădoi, și președintele Asociației Foștilor Deținuți Politici din România – Filiala Caraș-Severin, Cornelia Fetea.

Cu ocazia vizitei la Parlamentul European, președintele PNL Caraș-Severin și echipa sa au transmis deputaților europeni doleanțele bănățenilor, mulțumind grupului parlamentar al Partidului Popular European (PPE), din care face parte și PNL, pentru susținerea proiectelor destinate dezvoltării  Banatului Montan.

Totodată, s-au purtat discuții pe marginea implementării proiectelor europene actuale și a atragerii de noi finanțări în viitor, ca unică soluție de modernizare a României și Caraș-Severinului, precum și despre importanța intrării României în spațiul Schengen.