FOTO. Accident rutier la Carașova! Un microbuz școlar a lovit un bărbat aflat pe scuter

Conducătorul unui scuter a fost lovit, în această dimineață, de un microbuz școlar pe raza comunei Carașova. Incidentul s-a produs după ce șoferul i-a lăsat pe copii la școală.

Potrivit primelor informații transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic”, conducătorul scuterului a suferit mai multe escoriații, dar și o lovitură în zona capului. Bărbatul este conștient, dar a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Reșița.

Accidentul ar fi fost produs de șoferul microbuzului, un bărbat de aproximativ 50 de ani, cel care transportă copiii din zona Nermet și Iabalcea. Acesta ar fi lovit scuterul în intersecție, vizibilitatea fiind problematică.

„Este șofer profesionist, cu toate actele la zi. Este mereu vigilent, conduce cu atenție, cu atât mai mult cu cât transportă copii. Nu au existat niciodată probleme, nu au mai fost incidente de acest gen. Domnul lucrează ca șofer pe microbuzul școlar din anul 2005”, a declarat pentru Express de Banat Alina Miștoiu, directoarea Liceului Bilingv Româno-Croat din Carașova.

Șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cazul este cercetat acum de Poliție.