UPDATE. ExpoMobila și-a închis porțile: ,,Ce primează este sănătatea oamenilor”

Conducerea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a dechis să anuleze ExpoMobila, eveniment care se desfășura în acest weekend la Timișoara. Rata de infectare mare în județ și restricțiile impuse în ceea ce privește organizarea evenimentelor i-a făcut pe organizatori să închidă expoziție. 

,,Conducerea CCIA Timiș a decis încă de ieri după-masă, 29 octombrie, închiderea expoziției. În pofida măsurilor stricte luate de organizatori privind respectarea reglementărilor speciale în vigoare, s-a considerat că ceea ce primează este sănătatea și viața oamenilor. CCIA Timiș susține în continuare mediul de afaceri local pentru minimizarea efectelor pandemiei și relansarea economiei judetului Timiș”, a transmis Rodica Olinic, specialistul în Relații Publice al CCIAT.

ExpoMobila, la Timișoara! Care sunt ultimele tendințe în domeniu?

leader board 728 x 90 px

În perioada 29-31 octombrie, la Timișoara are loc Expo Mobila, un eveniment ce adună producători și comercianți din întreaga țară care prezintă aranjamente interioare. Expoziția este deschisă la CRAFT, vizavi de Sala Olimpia.

Timișorenii care doresc să își reamenajeze interiorul casei sau sunt în căutare de idei noi sunt așteptați de comercianții și producătorii de la Expo Mobila cu cele mai actuale tendințe în domeniu. În acest an, la expoziție predomină mobilierul alb și piesele făcute din lemn masiv – mese, cadrane de pat clasice din lemn și dulapuri. Vizitatorii pot găsi machete complete pentru utilarea camerelor unei locuințe sau obiecte separate – scaune, paturi, fotolii, canapele.

Cei ce vin la expoziție au șansa de a interacționa cu producătorii și pot primi consiliere gratuită pentru amenajările interioare. Articolele prezente în expoziție pot fi achiziționate pe loc sau făcute pe comandă, în funcție de gusturile și bugetul fiecărui client. De asemenea, mulți producători oferă reduceri în cadrul expoziției.

Noutatea în aranjamente vine în ceea ce privește spațiul organizat și obiectele de decor modulare care pot fi aranjate în diferite feluri. Importatorii de canapele Feydom au arătat, pentru expressdebanat.ro, cum o canapea poate deveni pat matrimonial, canapea extensibilă, canapea compactă sau două fotolii independente.

„Este o tendință spre culori vii, asortate în funcție și de mobilierul care și-l execută clienții la comandă. Se merge pe culori, combinații, nuanțe mai uniforme și mai vesele – gri cu galben, turcoaz cu galben- combinații care să pună în valoare produsul. Fiind modulare, se pot face combinații de mai multe culori, chiar și de patru. Este o tendință spre coloristică”, ne-au spus expozanții de canapele Feydom.

„Avem o promoție cu discount de 5% pentru oricine cumpără sau comandă un produs. În pandemie am recuperat destul de bine lunile acelea de închidere de martie și aprilie. Sperăm să fie și în continuare la fel”, au adăugat expozanții de canapele modulare.

Accesul la Expo Mobila se face în limita a maximum 20 persoane simultan în interior, pe căi de intrare și ieșire diferite. Expoziția este deschisă de joi până sâmbătă, de la 10.00 la 20.00 și duminică până la ora 18.00. Evenimentul găzduit de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș este un bun prilej pentru producători de a se afirma în plan regional.