FOTO. 350 de doamne au punctat cu o petrecere pe cinste Ziua Internațională a Femeii!

Conducerea Primăriei din Oțelu Roșu le-a oferit doamnelor și domnișoarelor din orașul de pe Valea Bistrei o seară festivă la Casa de Cultură cu ocazia Zilei Femeii.

Potrivit primarului Luca Mălăiescu, toate invitațiile au fost onorate, astfel că aproape 350 de femei au petrecut până la miez de noapte. Majoritatea participantelor a fost în fiecare an prezentă la petrecerea de 8 Martie.

,,În ultimii 7 ani am fost prezentă în fiecare an la astfel de evenimente. Și la Ziua Pensionarilor, și la Revelionul Pensionarilor, pentru că este un mod frumos să mai uităm de bătrânețe, de neajunsurile noastre și de zilele fără soare”, a spus Elena, care locuiește pe strada George Coșbuc.

,,Eu am adus-o în acest an și pe mama, Ana Mușa. Este pentru prima dată aici, are mari probleme de sănătate și cine știe dacă o să mai aibă parte de astfel de petrecere de ziua noastră a femeilor, eu particip de mult timp la astfel de manifestări dedicate nouă. Le doresc tuturor doamnelor să aibă parte de sănătate și de bucurii și voie bună. Măcar prin asta să ne mai descrețim puțin frunțile, că în rest multă zarvă e în jurul nostru”, ne-a declarat Monica, bucuroasă că a putut să participe la eveniment.

,,Oamenii la Oțelu Roșu sunt destul de încrezători, că doar speranța ne-a mai rămas. Sperăm să fie bine și să se schimbe ceva și la nivel de țară”, ne-a precizat Maria Istin, de pe strada Gării.

Prezent la petrecerea de Ziua Femeii, primarul Luca Mălăiescu le-a mulțumit participantelor că au transformat această zi simplă din calendar într-una cu totul deosebită.

,,În preajma zilei de 8 Martie, femeile primesc mai multă atenție decât de obicei, mamele sunt mai apreciate în această zi, deși în fiecare zi mama este specială pentru noi toți. Uităm poate din cauza grijilor cotidiene să aducem o vorbă bună mamelor. Însă unei singure ființe din viața noastră îi datorăm tot ceea ce avem și suntem. Ea ne-a dat naștere, ne-a crescut și ne-a învățat să iubim. La mulți ani tuturor femeilor, la mulți ani mamelor și fie ca bunul Dumnezeu să vă aducă sănătate și multă liniște sufletească”, a declarat primarul Luca Mălăiescu în cadrul petrecerii organizate de Primăria Oțelu Roșu.