FOTO 1 Iunie „altfel” la Școala Gimnazială Giarmata

giarmata3
publicitate si promovare in ziar

De Ziua Copilului, elevii și profesorii Școlii Gimnaziale Giarmata nu au stat acasă, ci s-au adunat în curtea școlii și pe terenul de sport pentru o zi întreagă de activități distractive, competiții și socializare, reunite în cadrul evenimentului „1 Iunie la școală”, o premieră pentru comunitatea școlară din comuna aflată la 12 km de Timișoara.

Ziua fără ghiozdane la Școala Gimnazială Giarmata a debutat cu ateliere de pictură pe lemn, concurs cu premii de eseuri despre copilărie, dar și turnee de fotbal, tenis de masă și șah. Activitățile sportive din prima parte a zilei au inclus și o sesiune de zumba pentru copii și o tură de forță a trasului de cearceaf. După-amiaza a fost dedicată activităților de socializare, printr-un concurs de Miss și Mister și printr-o petrecere organizată în curtea școlii.

Evenimentul „1 Iunie la școală” a fost organizat de elevii și cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale Giarmata, susținut de Asociația Sportivă Școlară Giarmata, La Milu, Kids Club Giarmata, Primăria Comunei Giarmata și Asociația Părinților Giarmata.

giarmata1

În timpul evenimentului au fost strânse donații pentru a susține proiectul „Giarmata în Mișcare”, ce își propune să promoveze eforturile comunității locale în asigurarea sprijinului pentru elevii cu dizabilități și cerințe educaționale speciale, educația copiilor și protecția animalelor din Giarmata.

Copiii sunt motivul pentru care orice sacrificiu merită făcut. Avem foarte multe de învățat de la ei și trebuie să fim conștienți că ziua de mâine este a lor. Sper să le-o lăsăm mai bună decât am primit-o noi. În numele prietenilor mei mai mici, doresc să le mulțumesc colegilor mei și tuturor partenerilor noștri, care prețuiesc munca pe care o facem cu preșcolarii și elevii noștri”, a declarat Sorin Hagiu, directorul școlii din Giarmata, care a coordonat activitățile de 1 Iunie.

giarmata7

giarmata6

giarmata5

giarmata4

giarmata2

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01