Fotbaliștii CSM-ului bat Alba Iulia sau primesc liber spre Barcelona și Real Madrid!

Primarul Reșiței a comentat ironic situația clubului din Valea Domanului, care poate rata pentru al treilea an consecutiv promovarea în Liga 2 de fotbal!

Discuțiile iscate în ultima vreme în jurul echipei de fotbal a orașului, discuții care au forțat demisia președintelui Viorel Lolea, dar și rezultatele sub așteptări în campionat, l-au determinat pe primarul Nelu Popa să tranșeze radical lucrurile. Când nu mai sunt șanse de promovare, jucătorii scumpi sunt liberi să plece! „Mi se pare cel puțin penibil să ai echipă de Divizia C, nu în B, nu în A, nu în Champions League și să facem atâta tam-tam pe strategii, cine, ce, cum. Noi am avut niște oameni pe care i-am delegat acolo, n-au făcut treabă, au plecat. Simplu! Și-au dat demisia de onoare! Cred că lucrul ăsta trebuie să dea de gândit altora care fac analize”, le-a explicat Popa celor care critică politica din Valea Domanului, rememorând cum gonea vacile de pe terenurile adversarilor în ediția trecută în deplasările în care a însoțit echipa.

Duminică, rosso-nerii întâlnesc o pretendentă la promovare, Unirea Alba Iulia, și cu o victorie ar rămâne în joc. Altfel, socotelile s-au cam încheiat. „Am început foarte prost acest campionat, în consecință președintele clubului și-a dat demisia de onoare, împreună cu administratorul stadionului. Costurile echipei de fotbal sunt destul de mari, peste jumătate de milion de euro, aproximativ 600-700.000 de euro pe an. Am propus să mai reducem din cheltuieli, drept urmare le-am transmis fotbaliștilor că cine dorește să plece, este liber de contract. Obiectivul fiind ratat, nu mai avem niciun interes să ținem la echipă jucători cu salarii mari. Noi avem veleități de mare club. Le-am spus, dacă vor să plece la Barcelona, la Real Madrid, la Dinamo, la Steaua, sunt liberi de contract!”, a afirmat Popa în plenul Consiliului Local.