Fotbal sau circ în Liga a IV-a?

Campionatul judeţean de fotbal se transformă încet, dar sigur, într-o adevărată bătaie de joc. Tot mai multe echipe consumă benzina degeaba mergând în deplasări pentru ca aşa-zişii fotbalişti să dormă pe teren.

Voinţa Lupac, cea mai bună echipă din campionat, nici nu se mai poate antrena la meciurile oficiale. 12-0 pe terenul Voinţei Răcăşdia, 16-0 cu Minerul Anina sunt doar câteva din rezultatele care îl determină pe antrenorul Boşco Vişatovici să arate cu degetul. “Cine e de vină dacă jucăm cu astfel de echipe? Acum câţiva ani nici la Onoare nu erau echipe aşa de slabe. E păcat. În locul lor m-aş retrage. Pentru ce mai vin, să facă doar act de prezenţă? Noi ne străduim să facem o echipă frumoasă, să construim ceva şi alţii fac circ. Aţi văzut că şi lumea a plecat din tribună. Noi sperăm la promovare şi sper să ţin echipa montată, dar e greu cu astfel de adversari”, a declarat Vişatovici.

Diferenţe la fel de mari de scor se mai înregistrează şi pe alte stadioane din judeţ, ceea ce demonstrează încă o dată că adevăratele schimbări de care avea nevoie fotbalul din Caraş-Severin au fost amânate nejustificat.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Fotbalul din judetul Caras-Severin la nivelul ligii a IV-a este, din pacate, cimitirul unor jucatori din liga a III-a deveniti indezirabili pentru a se aduce mercenari pe bani grei, deveniti “cimilituri`, facuti chiar KO de catre o echipa din judet ca Vointa Lupac ce i-a eliminat din Cupa Romaniei!!! (e vorba de FC Mercenari 2012 Resita si Autocatania Caransebes).