Fostul primar Robu, actor într-un film de pe Netflix. Ce rol a jucat

robu film
po 1000x100px (3)

Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, poate fi urmărit într-un film de pe Netflix. Acesta apare în două scene în pelicula „Odată pentru totdeauna”, în care artistul Smiley are rolul principal.

Nicolae Robu a ajuns și actor. Fostul primar al Timișoarei anunță că a acceptat să apară în două scene din filmul „Odată pentru totdeauna”, la insistențele regizorului. Într-una dintre secvențe, Robu este filmat în Piața Unirii, alături de artistul Smiley, care joacă rolul principal în film.

La insistența regizorului Iura Luncașu, am făcut-o și pe asta: am acceptat să apar în două scene în acest film, în rolul primarului Timișoarei. Eram la o terasă în Piața Unirii, am făcut câteva trageri și m-am reîntors la terasă. A fost foarte simplu -un rol de câteva secunde, în fond. A doua scenă a fost la fel de scurtă, filmată în Piața Sf. Gheorghe. Mi-a fost mai greu pentru că la evenimentul din film -o festivitate de premiere- era o mulțime de lume, lumini, o anumită dinamică etc și am avut de depășit ceva emoții! P.S. Filmul -nu eu, eu apar doar câteva zeci de secunde în total, repet- poate fi văzut pe Netflix”, a afirmat Nicolae Robu.

banner 1000 x 100 hd

Filmul românesc „Odată pentru totdeauna” a avut premiera în 25 februarie 2022. Filmul este o comedie dramatică, inspirată din momente din viața regizorului.

03 britannia 1000 x 100 gif