Fostul primar din Moldova Nouă, Adrian Torma, face acte de caritate la mii de kilometri depărtare de România

torma in africa

Scos din administrație și reîntors la prima dragoste, businessul familiei, lui Adrian Torma pare să-i meargă toate din plin. Aflat în vacanță împreună cu familia la mii de kilometri depărtare de România, tocmai în Kenya, Torma a fost impresionat de felul în care trăiește o comunitate săracă din această parte a Africii.

Familia Torma a ales ca destinație de vacanță Ukunda, un oraș de coastă din sudul Mombasa, care se deschide spre plaja Diani, o zonă turistică importantă care atrage anual mii de turiști.

Nu departe de resorturile de cinci stele cu vedere la Oceanul Indian, turiștii descoperă o cu totul altă lume, adaptată unor condiții vitrege de viață, fără apă curentă, electricitate sau acces la servicii medicale de calitate.

Acesta a fost și cazul familiei Torma care, din dorința de a interacționa cu băștinașii, a vizitat comunitatea din Ukunda, rămânând plăcut surprinsă de deschiderea acestora și de bucuria copiilor care nu au nevoie de prea multe lucruri materiale pentru a fi fericiți. „Într-un sat pierdut undeva în Africa, unde copiii se bucură de o minge, de ceva dulce sau de rechizite școlare.”, a notat pe pagina sa de socializare, Adrian Torma.

torma 2

Fostul primar nu a rămas nepăsător în fața acestor copii, oferindu-le mici atenții: „Am donat din inimă, pentru a aduce un strop de bucurie în viața acestor copii, dar suntem motivați să continuăm  aceste gesturi acasă, unde avem încă mulți copii în situații similare!”, a scris Adrian Torma pe pagina sa de socializare.

Mesajul său a atras mii de like-uri și sute de comentarii din partea apropiaților și a prietenilor virtuali.

Sursa foto: Facebook