Fostul președinte al Asociației TM2023: „ Te apucă frustrarea când vezi că la alții se poate”

po 1000x100px (3)

Horațiu Rada, fost președinte al Asociației Timișoara – Capitală Europeană a Culturii, și-a manifestat nemulțumirea cu privire la faptul că deși a solicitat personal ca un avion Tarom să fie personalizat cu însemnele proiectului, nu a fost băgat în seamă. În schimb, în alte țări s-au implementat astfel de inițiative.

Omul de afaceri Horațiu Rada, fost președinte al Asociației Asociației Timișoara Capitală Europeană a Culturii, este foc și pară de supărat pe autoritățile din România. Asta pentru că în perioada în care a ocupat această funcție s-a implicat personal cu scopul personalizării unui avion Tarom cu însemnele TM2021, dar nu s-a întâmplat nimic concret.

Momentul acela când te apucă nervii… Proiectul Timișoara 2021 este cel mai important proiect de țară de la intrarea României în UE. În perioada cât am fost președinte al Asociației Timișoara 2021 Capitală Europeană a Culturii am solicitat Ministerului Transporturilor să personalizeze un avion Tarom cu însemnele TM2021. Am depus cererea personal, le-am transmis direct miniștrilor și secretarilor de stat, am discutat cu oficialii Tarom, etc. Atât proiectul când și solicitarea făcută către minister sunt cauze pierdute”, a scris Horațiu Rada, într-un mesaj postat pe Facebook.

avion1

De asemenea, omul de afaceri timișorean a precizat că îl apucă frustrarea, în condițiile în care alte țări au putut implementa o astfel de inițiativă.

Te apucă frustrarea când vezi că la alții se poate, că lucrurile de întâmplă firesc și natural. Compania aviatică norvegiană își promovează personalitățile printr-o campanie de PR inedită. Noi de ce nu putem să promovăm măcar proiectul cultural considerat proiect de țară? Doar ca o curiozitate, Bjørnstjerne Bjørnson este deținător de Nobel. Scriitorul norvegian a primit Premiul Nobel pentru literatură din 1903 „ca tribut adus nobilului său magnific și poezie versatilă, care s-a distins întotdeauna atât prin prospețimea inspirației sale, cât și prin rara puritate a spiritului său ” și a fost primul laureat al Premiului Nobel din Norvegia. A fost un polemist prolific și extrem de influent în viața publică norvegiană și în dezbaterile culturale scandinave. Versurile sale se regăsesc și în imnul național norvegian”, a detaliat Horațiu Rada.

Omul de afaceri a și publicat pe rețeaua de socializare imagini cu avionul personalizat pe care apare chipul scriitorului norvegian.

avion2