Fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, resuscitează spitalul de la Bocșa!

Prezent la Bocșa, în mijlocul a sute de oameni, dar și în biroul primarului Eugen Cismăneanțu, fostul ministru al Sănătății a cerut informații despre spitalul închis în timpul guvernării Boc.

Edilul Bocșei a profitat din plin de vizita lui Victor Ponta, a lui Nicolae Bănicioiu și a deputaților de Caraș-Severin, Ion Mocioalcă și Ion Spânu, și le-a prezentat mai multe proiecte și probleme ce se impun a fi rezolvate cu celeritate. Spitalul e un punct foarte sensibil și, după o sumară analiză a fostului ministru al Sănătății, acesta ar putea fi redeschis nu peste foarte mult timp. „Am discutat cu domnul Ponta și cu domnul ministru Bănicioiu despre spitalul închis de o altă putere, care a închis un număr important de spitale în România. Începând din 2012, 23 dintre ele s-au redeschis. Din păcate, la Bocșa nu s-a putut acest lucru, dar în analizele domnului Bănicioiu se află și acest obiectiv”, a explicat Mocioalcă.

Nicolae Bănicioiu a spus la rândul său că eforturile lui Cismăneanțu au toate șansele să se concretizeze. „Nu are rost să mai spun ce am făcut noi pentru spitale sau cât ne dorim să întreținem spitalele. La Bocșa avem colaboratori foarte buni, domnul primar este un om care își pune toată energia în sensul acesta și cred că spitalul de la Bocșa are o șansă”, a spus Bănicioiu, prim-vicepreședintele Pro România.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Am vorbit cu primarul din Bocșa și cu Nicu Bănicioiu cum s-ar putea redeschide spitalul care a fost închis de pe vremea lui Boc pentru că sunt 30.000 de oameni în acea zonă, nu doar în Bocșa, ci și în comunele din jur. Cu 6 milioane de euro, cât a primit în luna mai PSD cu PNL, poți să faci un spital extraordinar la Bocșa. Dar nu se face spitalul, se dau bani la PSD și PNL! – Victor Ponta, președinte Pro România

banner 970 x 250