Fostul consilier al lui Grindeanu a ales Pro România! Ce perspective își setează pentru noua colaborare

Adrian Pau, deputatul Pro România, a anunțat venirea în partid a lui Valentin Korman, fostul consilier al președintelui Consiliului Județean Timiș, Sorin Grindeanu. Cum văd cei doi oameni politici colaborarea?

Deputatul Adrian Pau s-a arătat încântat de noua colaborare. Adrian Pau are ca obiectiv în perioada următoare extinderea echipei ce constituie alianța. „Este foarte clar că va fi un plus dat echipei noastre. Mă bucur ca a ales Pro România. 3 ani de zile a fost demnitar al statului român, am lucrat foarte bine la București. Am făcut câteva demersuri împreună în ceea ce privește jocurile de noroc și impozitarea acestui domeniu care poate aduce mulți bani statului român”, a apreciat Adrian Pau.

Valentin Korman a fost prezent de asemenea la conferința Pro România de la filiala Timiș. El a motivat că a ales Pro România pentru faptul că politicul este pe locul II, în favoarea cetățeanului. „Pro România, singurul partid care are un plan de acțiune pe termen mediu și lung, spre deosebire de ceilalți. Fiecare vrea să-și salveze propria persoană și nu se gândește la ce înseamnă politica și ce trebuie să facă pentru cetățeni. Vor fie încă un mandat, fie încă un beneficiu. În iunie vom vedea rezultatele și acela va fi cel mai bun sondaj. În politică unitatea de măsură este clar votul”, a declarat Valentin Korman, noul membru Pro România.