Fostul antrenor al lui Cristi Chivu, omagiat la Reșița

Pe 11 ianuarie 2013, la doar câteva zile după ce împlinise 67 de ani, se stingea din viață antrenorul de fotbal Ion Copăceanu, care s-a identificat în cariera sa cu Clubul Sportiv Școlar Reșița. Descoperitorul lui Cristian Chivu va fi omagiat la acest sfârșit de an printr-o competiție care îi va purta numele. Memorialul Ion Copăceanu va avea loc în zilele de 28 și 29 decembrie, la sala de sport a Liceului de Arte „Sabin Păuța“ din Reșița.

Nouă echipe de seniori se vor alinia la startul celei de-a doua ediții a competiției omagiale, împărțite în trei grupe. Din Grupa A fac parte A.S. Zorile Vodnic, Fotoexpres Reșița și Milan Reșița; din Grupa B – Progresul Ezeriș II, CSKA Reșița și CSȘ Reșița (old-boys); din Grupa C – Recolta Rafnic, Coda Vinci Reșița și Progresul Ezeriș I.

Ziua de luni, 28 decembrie, este rezervată meciurilor din grupe, cu începere de la ora 11. Câștigătoarele celor trei grupe se vor califica în semifinale, iar pentru cel de-al patrulea loc în careul de ași vor juca într-un turneu de calificare, marți dimineața, ocupantele locurilor 2 în cele trei grupe. Marți după-amiază, de la ora 14, vor avea loc semifinalele, la ora 16 este programată finala mică, iar la ora 17 – finala mare. În jurul orei 18 va avea loc festivitatea de premiere.

Iată programul meciurilor de luni, 28 decembrie:
*ora 11.00: Zorile Vodnic – Milan (Grupa A)
*ora 12.00: Progresul Ezeriș II – CSȘ Reșița old-boys (Grupa B)
*ora 13.00: Recolta Rafnic – Progresul Ezeriș I (Grupa C)
*ora 14.00: Fotoexpres Reșița – Milan (Grupa A)
*ora 15.00: CSKA Reșița – CSȘ Reșița old-boys (Grupa B)
*ora 16.00: Coda Vinci – Progresul Ezeriș I (Grupa C)
*ora 17.00: Zorile Vodnic – Fotoexpres (Grupa A)
*ora 18.00: Progresul Ezeriș II – CSKA Reșița (Grupa B)
*ora 19.00: Recolta Rafnic – Coda Vinci (Grupa C)

Competiția este organizată de AJF Caraș-Severin și familia regretatului Ion Copăceanu.