Fosta șefă a tinerilor din PSD, ținută la ușa PNL-ului!

Anunțată drept o mutare-bombă de către liderul organizației PNL Caransebeș, trecerea Mihaelei Popovici de la PSD la PNL rămâne deocamdată neoficializată de președintele filialei județene PNL Caraș-Severin, mai exact, de către Biroul Politic Județean!

Felix Borcean a anunțat într-o conferință de presă, în 27 februarie, că Mihaela Popovici, fostă șefă a Tineretului Social-Democrat din Caraș-Severin, este, încerpând cu acea acea zi, membru PNL. Au trecut aproape cinci luni de atunci, iar despre activitatea politică a Mihaelei Popovici nu se mai știe nimic. Și asta pentru că, deocamdată, liberalii nu și-au făcut timp ori au avut alte lucruri mai importante de făcut decât să-i valideze adeziunea. În plus, pentru tânăra care a ajuns cu sprijinul PNL, în special al lui Felix Borcean, manager al Spitalului Municipal Caransebeș, politica pare să fie acum ultima ei grijă.

„Adeziunea fostului președinte TSD, pentru a deveni, conform Statutului, membru al PNL, nu a fost încă analizată și aprobată în BPJ”, a explicat Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin, situația Mihaelei Popovici. Când vine vorba despre motivele pentru care adeziunea fostei șefe a tinerilor social-democrați nu a fost încă analizată în BPJ, deși a trecut aproape jumătate de an, senatorul Vela a driblat ca un veritabil om politic cu atâția ani de experiență în spate: „Nu am aprobat adeziuni de la Caransebeș pentru că încă nu au fost transmise toate și nu am discutat preferențial”. În aceeași notă a vorbit președintele PNL Caraș-Severin și despre lovitura pe care liberalii le-ar fi dat-o pesediștilor cărășeni prin această mutare-surpriză. „Nu știu cât a suferit sau dacă a suferit PSD. În rest, nu fac aprecieri asupra valorii sau motivelor care au determinat acest gest. Nu este nici elegant și nici politic”, a spus Vela pentru expressdebanat.ro.

Faptul că e ținută pur și simplu la ușa PNL-ului după ce a ocupat o funcție importantă în PSD nu o deranjează însă prea tare pe Mihaela Popovici, care înainte să devină manager al spitalului a fost consilier județean PSD: „Pentru mine e prioritar spitalul din Caransebeș și mai puțin importantă activitatea politică!”