Fost director CFR Timișoara, trimis în judecată de DNA pentru dare de mită

Un fost director CFR Timișoara a fost trimis în judecată de DNA, sub control judiciar. Acesta este acuzat de dare de mită. Nu este singurul suspect în dosar. Și fiul său este implicat.

Potrivit DNA, pe numele lui Florin Blăgăilă, la data faptei director la Sucursala Regionala Timișoara din cadrul Societății Naționale CFR Calatori SA, s-a reținut comiterea infracțiunii de luare de mită,

Persoană fizică, fiul omului de afaceri, în sarcina căruia s-a reținut comiterea infracțiunii de complicitate la dare de mită. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut, în esență, următoarea stare de fapt: În data de 17 martie 2022, inculpatul Blăgăilă Florin, în calitatea menționată mai sus, ar fi primit de la omul de afaceri suma de 1.500 de lei pentru a urgenta achitarea unei facturi (în valoare de 33.724 lei) emisă de societatea acestuia din urmă, în contextul unui contract încheiat cu S.R.T.F.C. Timișoara, ce avea ca obiect reparații și întreținere clădiri-lot Deva. Suma remisă cu titlu de mită ar fi fost pusă la dispoziția omului de afaceri de către fiul său, inculpat în prezenta cauză”, a transmis DNA.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Timiș cu propunere de a se menține măsura preventivă.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/