Fortuna Becicherecu Mic a terminat turul de campionat cu dreptul, la egalitate cu ultima ocupantă a podiumului

Fotbalistele de la Fortuna Becicherecu Mic au câștigat cu 3-0 pe terenul celor de la CSȘ Târgoviște, în ultimul meci oficial din 2018. Singura echipă din Banat care evoluează la fotbal în prima ligă va petrece iarna pe locul 4, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul 3 din Liga I de fotbal feminin.

Florin Pădurean a odihnit câteva titulare, iar victoria de la Târgoviște a venit pe final de meci. Larisa Grigore a marcat în minutul 80, după care Cosmina Roșu a mărit avansul din minutul 87. Scorul final s-a stabilit în prelungiri, după reușita Monicăi Tomesc. Cu patru victorii, două egaluri și două înfrângeri, Fortuna are 14 puncte, la fel ca Odorheiul, echipă aflată însă pe locul 3, din cauza golaverajului mai bun. „Pentru tur, e bun și locul 4. Ne-a costat egalul cu Odorhei, le-am spus fetelor că fotbalul te pedepsește”, ne-a declarat Florin Pădurean, antrenorul echipei.

Echipa va mai juca în 16 decembrie la turneul de fotbal în sală organizat de Laura Rus. Va urma vacanța, până la mijlocul lunii ianuarie.

Sursă foto: facebook.com/ACS-Fortuna-Becicherecu-Mic-feminin

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/