Fortuna Becicherecu Mic a jucat sub un sfert de oră în Cupa României! Suficient pentru a se califica… la „masa verde“!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Fotbalistele de la Fortuna Becicherecu Mic vor câștiga la „masa verde” jocul din turul al treilea de Cupa României cu Juventus Colterm, joc care nu a durat niciun sfert de oră. În campionat, echipa de prima ligă a urcat pe locul 5, după ce s-a impus în meciul restanţă cu Alexandria.

Meciul dintre Fortuna și Juventus, echipă de Liga a III-a feminină, s-a terminat rapid, deoarece formația de eșalon inferior a avut doar opt jucătoare și meciul s-a oprit când s-a accidentat una dintre ele. „Am jucat vreo 10-11 minute, după care s-a accidentat o fată de la ele. Regulamentul la feminin spune că trebuie să fie opt jucătoare în teren”, ne-a declarat Florin Pădurean. Până atunci, Becicherecu Mic marcase două goluri, Prin Silvia Usain și Rebeca Pavel. Jocul se va omologa însă cu 3-0 pentru Fortuna.

Duminica trecută, echipa din Becicherecu Mic a câștigat cu 4-0 meciul restant cu Universitatea Alexandria. Au marcat Alexandru Lunca în minutul 23, Claudia Bistrian în minutul 65, din nou Lunca, în minutul 77 și Bianca Ienovan în minutul 81. Duminică, elevele lui Florin Pădurean au ultimul joc din tur și din 2018, deplasare la CSȘ Târgoviște.

untitled design set 970x90 px

Sursă foto: facebook.com/pg/ACS-Fortuna-Becicherecu-Mic-feminin

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/