Fortuna Becicherecu Mic, 75% în Liga 3! Vișatovici nu crede în minuni!

Fortuna Becicherecu Mic a câștigat cu 2-0 turul barajului pentru Liga 3, care anul acesta a adus față în fața campioanele celor două județe din Banat și nici măcar adversarii nu mai cred că pot întoarce soarta promovării.

Voința Lupac a avut momente bune de joc, dar a pierdut pe teren propriu fără gol marcat, ceea ce îi reduce smenificativ șansele  înainte de partida-retur. Boșco Vișatovici a fost realist și a recunoscut că Fortuna a stat mai bine, date fiind și condițiile financiare superioare din campionatul județean din Timiș față de cele din Caraș-Severin. „După un joc bun în primele 20 de minute, pe o greșeală personală, au deschis scorul oaspeții noștri. Clar, nu trebuie să neg, să mă ascund după deget, adversarul a avut o calitate în plus față de noi. Mai avem de jucat un retur la ei. Din păcate, scorul îi ajută. Viața merge înainte. Trebuie să ne pregătim să facem o figură frumoasă săptămâna viitoare. Pe final de joc a contat rezistența. Din păcate, eu am jucători care vin și de la muncă. Cei de la Becicherec sunt jucători de valoare, care vin de la un nivel mult mai înalt față de jucătorii mei. Dar, per ansamblu, mulțumesc echipei mele pentru ce au făcut cât i-au ținut bateriile”, a declarat antrenorul Lupacului.

Voința a avut doar cinci rezerve și a făcut o singură schimbare. Vișatovici vrea să dea în returul de la Becicherec șanse și tinerilor. „Încercăm să schimbăm pe parcurs. Voi încerca și cu juniorii, să vadă și ei ce înseamnă  un joc de baraj”, a mai spus antrenorul Voinței.

De partea cealaltă, Vasile Luță nu e supărat că elevii săi nu au majorat decisiv scorul pe final, ca să risipească emoțiile pentru retur. „De pe bancă a fost greu. Am controlat meciul din minutul 1 până în minutul 90, dar am întâlnit o echipă bună, aprigă. Sunt fericit că la final am câștigat acest meci. Pot să spun că 2-0 e suficient. De fapt, după meciul retur putem spune dacă a fost sau nu suficient. Dar am luat o opțiune foarte mare pentru câștigarea acestui baraj de accedere în Liga 3. Puteam să mai marcăm de vreo două-trei ori, am avut situații bune de a marca, dar asta e la fotbal, de aceea e frumos. Îmi felicit băieții că au dat dovadă de caracter, au arătat că sunt bărbați adevărați și nu m-au dezamăgit nici azi”, a precizat antrenorul Fortunei.

Luță a mai spus că, în proporție de 75%, echipa sa e promovată, dar nu le va da voie fitbaliștilor să se relaxeze: „Sunt un antrenor tânăr, dar am și eu atuurile mele. Am băieți de calitate, de caracter, și când e vorba să pună osul la treaba, îl pun. Nu o să accept relaxare. Nu trebuie să ne relaxăm, pentru că relaxarea nu face bine”.

Returul dintre Fortuna Becicherecu Mic și Voința Lupac se joacă sâmbătă.