Forța Dreptei cere demiterea lui Alin Nica din fruntea PNL Timiș. Chira: „Județul este condus de un bufon”

claudiu chira
explo 1000x200

Filiala Timiș a partidului condus de Ludovic Orban cere conducerii centrale a PNL să îl demită pe Alin Nica din fruntea organizației județene liberale, în urma scandalului legat de vizita în Dubai. 

„Cred că pentru toată lumea a devenit evident că județul Timiș este condus de un bufon, care a făcut de râs liberalismul și cetățenii județului, în mod repetat, prin acțiunile sale. Dezvăluirile presei din ultimele zile privind afacerea Dubai sunt doar bomboana de pe coliva PNL Timiș, a cărei conducere pare că se află într-un glob de sticlă, având o realitatea paralelă. Alin Nica și șeful său de cabinet par a înțelege să conducă Timișul precum propriul SRL, încercând chiar să tranzacționeze bunuri publice care nu le aparțin. Recentul scandal arată că preluarea ostilă a PNL Timișoara și PNL Timiș, din vara trecută, demnă de filmele cu mafioți, nu a fost întâmplătoare, ci aceasta este mentalitatea conducerii actuale a județului Timiș și a PNL Timiș, una de interlopi.”, a declarat deputatul Forța Dreptei Timiș, Claudiu Chira.

Claudiu Chira face un apel la conducerea centrală a PNL să ia măsurile necesare „de salvare a liberalismului din mâinile unor neaveniți”.

„Apelul este îndreptat spre conducerea centrală deoarece la nivel local sunt convins că lipsa de asumare, luciditate și realism, dublate de cântătorii în ureche de care s-au înconjurat, îi împiedică să vadă adevărul și daunele pe care le produc. Cineva trebuie să îi oprească pe acești oameni să ducă la groapă liberalismul.”, a concluzionat deputatul Forța Dreptei.