Forța Dreptei, alianță cu USR la alegerile din 2024?

plujar usr cs

Conștient că USR va avea nevoie din nou de alianțe pentru a guverna în 2024, Andrei Plujar nu exclude un parteneriat cu foștii liberali, trecuți acum în tabăra lui Ludovic Orban, la Forța Dreptei. De cealaltă parte, există un partid pe scena politică actuală, în afară de PSD, care nu va fi sub nicio formă luat în calcul.

Dezamăgit de alianța pe care PNL a făcut-o cu social-democrații, liderul USR Caraș-Severin spune că partidul pe care îl reprezintă ia în calcul alte parteneriate în 2024 pentru a putea intra la guvernare.

„Din păcate, USR nu va putea să guverneze singur în 2024. Este greu de crezut că vom ajunge la asemenea procente. Vom avea din nou nevoie de parteneri. Depinde doar de liberali dacă își recapătă identitatea liberală, dacă se reformează. Este exclus să discutăm despre AUR! Putem să discutăm despre nou-înființatul REPER, cu care posibil să colaborăm în continuare, chiar dacă fuziunea nu a fost atât de reușită pe cât ne-am dorit de la început, e clar că partidele au o identitate destul de apropiată. Poate cu Forța Dreptei, de ce nu, să îi luăm în calcul pentru 2024 ca potențiali parteneri de guvernare. Asta depinde foarte mult de ce se va întâmpla pe scena politică din România.”, a declarat Andrei Plujar pentru Express de Banat.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/