Formulă completă! Marius Baboniu a depus jurământul de consilier

juramant baboniu

După o îndelungă perioadă în care a funcționat la „capacitate redusă”, Consiliul Local al municipiului Lugoj a revenit la forma inițială rezultată după alegeri, și anume în varianta cu 19 consilieri.

Miercuri, 31 august, jr. Marius Baboniu a depus jurământul în calitate de consilier al Partidului Social-Democrat.

Marius Baboniu are experiență îndelungată în politică. În perioada 2004 – 2014, a fost consilier local din partea Partidului Democrat (PD), devenit ulterior PDL. Din 2016, a trecut în PSD. În prezent, face parte din Biroul local permanent al acestui partid.  Domnul Baboniu, de profesie jurist, este administratorul Tipografiei „Almariones” din Lugoj.

Marius Cornel Baboniu a devenit consilier local în urma demisiei doamnei Gherlinde Opriș, care a trecut în cadrul administrației locale. PSD are, la ora actuală, echipa completă rezultată după alegerile locale din 2020, de patru membri în consiliul local.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

De-a lungul timpului, au mai părăsit funcțiile de consilier medicul Dan Cliciovan (PNL), șeful Compartimentului ATI de la Spitalul Municipal Lugoj, din cauza sarcinilor de serviciu pe timpul pandemiei și Nicu Bădina, un veteran al politicii locale, care este în prezent consilier județean din partea PSD.

Creșterea numărului de consilieri ai opoziției va face mai dificilă sarcina administrației locale de a trece anumite proiecte, care necesită o majoritate de două treimi din voturi.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/