Fonduri pentru cercetare la Universitatea Politehnica Timișoara

proiect cerectare upt
mbmr 1000x100

Proiectul Perform-CDI dă un imbold puternic pentru cercetare, dezvoltare și transfer tehnologic în Universitatea Politehnica Timișoara.

Proiectul Perform-CDI, în valoare de 5.800.000 de lei, a vizat creșterea performanței  Universității Politehnica Timișoara prin consolidarea capacității de cercetare-dezvoltare și de transfer tehnologic în domeniul „Energie, mediu și schimbări climatice”.

Practic, activitățile de cercetare-dezvoltare, dar și de transfer tehnologic a primit un puternic imbold, Institutului de Cercetări pentru Energii Regenerabile – ICER din cadrul UPT, dar și alte 5 centre de cercetare din coordonate de acesta, beneficiind de sume importante pentru dotarea cu echipamente de înaltă calitate și finanțarea activităților.

gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Muzeul TM

Proiectul a vizat dezvoltarea unor mecanisme care să asigure creșterea capacității Universității Politehnica Timișoara de a disemina și valorifica cunoștințele și rezultatele obținute din activitățile de CDI, care să crească atât vizibilitatea universității în plan internațional, cât și competitivitatea prin implicare în proiecte de cercetare cu finanțare națională și europeană.

 

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/