Focare de coronavirus la o creșă și la un centru pentru persoane cu handicap din Timiș

untitled design set 970x90 px

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Timiș anunță că au fost descoperite două noi focare de infecție. În total, sunt monitorizate 16.

Este vorba despre Creșa numărul 2 Cosânziana din Timișoara, unde au fost identificate trei cazuri de coronavirus. Pe listă a intrat și Centrul pentru Persoane cu Handicap din Ciacova, cu nouă pacienți COVID.

În ultimele 24 de ore, au fost finalizate 85 de anchete epidemiologice, iar alte 140 sunt în desfășurare.

Alte 14 focare se mai află sub supraveghere: Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din Timișoara (8 cazuri), o firmă din Timișoara (34 de cazuri), Penitenciarul Timișoara (136 de cazuri), Universitatea de Vest (5 cazuri), Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice din Buziaș, cu 14 cazuri pozitive, Spitalul Județean de Urgență din Timișoara (19 cazuri), Spitalul de Psihiatrie Jebel (19 cazuri), SCM Timișoara (11 persoane), Centrul de Recuperare din Găvojdia (108 cazuri), Centru de Îngrijiri pentru Persoane Vârstnice din Bacova (9 cazuri), OncoHelp Timișoara (39 de cazuri), Club Sportiv Ghiroda (10 cazuri), Centrul de Plasament pentru Copiii cu Dizabilități Recaș (4 cazuri) și Centrul pentru Persoane Vârstnice din Bacova (18 cazuri).

publicitate ziar expresb 1000x100

În județul Timiș au fost depistate alte 225 de îmbolnăviri, iar totalul a ajuns la 7.826.

CITEȘTE ȘI: Peste 4.700 de cazuri și 104 decese, raportate la nivel național. Situația în Banat

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/