Focar de coronavirus la un alt centru de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică din Timiș

A fost depistat un nou focar de coronavirus în județul Timiș. Este vorba despre un alt centru de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică. Patru persoane au fost diagnosticate cu COVID-19.

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Timiș transmit că sub monitorizare se află nouă focare epidemice active. Ultimul a fost descoperit la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din Timișoara. Patru beneficiari ai centrului au COVID-19. Pe lista focarelor se mai află alte două centre de acest fel: cel din Periam, cu 13 cazuri și cel din Lugoj, unde numărul celor infectați a ajuns la 76.

Printre focarele COVID-19 din județ se mai numără: un centru rezidențial pentru persoane vârstnice din Timișoara (37 de cazuri), o firmă din Timișoara (11 cazuri), Școala Gimnazială nr. 19 din Timișoara (3 cazuri), o unitate economică din Sânnicolau Mare (43 de cazuri), Liceul Teologic Privat din Timișoara (7 cazuri) și o unitate sanitară privată tot din Timișoara, cu patru cazuri depistate.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

În ultimele 24 de ore, au fost finalizate 50 de anchete epidemiologice, iar în curs de desfășurare sunt 15.

Potrivit ultimului bilanț COVID-19, 65 de noi îmbolnăviri au fost înregistrate în județul Timiș, iar totalul a ajuns la 3.706.

tmc 640