Focar de coronavirus la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara! Inspectorii DSP monitorizează încă 11

Inspectorii Direcției de Sănătate Publică Timiș au depistat încă trei focare epidemice. Unul dintre ele este la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, unde au fost confirmate cu infecție șase persoane.

Potrivit reprezentanților DSP Timiș, în ultimele 24 de ore au fost finalizate 29 de anchete epidemiologice, iar în curs mai sunt șapte. În județ sunt monitorizate 12 focare de COVID-19, iar trei dintre ele au fost depistate în ultimele 24 de ore.

Este vorba despre Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, unde au fost identificate cu infecție șase cadre medicale, o firmă din orașul de pe Bega (16 cazuri) și o firmă din Ghiroda (6 cazuri).

leader board 728 x 90 px

Pe listă se mai află cele trei centre de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică din Timișioara (4 cazuri), Lugoj (76 de cazuri) și Periam (13 cazuri), un centru rezidențial pentru persoane vârstnice din Timișoara (37 de cazuri), Școala Gimnazială Nr. 19 Avram Iancu (3 cazuri), o firmă din Timișoara (11 cazuri), o firmă din Sânnicolau Mare (54 de cazuri), Liceul Teologic Logos (7 cazuri) și o unitate sanitară privată, tot din Timișoara, cu patru cazuri confirmate.

În ultimele 24 de ore, în județul Timiș, au fost confirmate cu COVID-19 alte 36 de persoane, iar totalul ajunge la 3.894. Rata de infectare, la mia de locuitori, este de 0.63.