Foc intenționat pus la o firmă de transport de pe Valea Bistrei

Un incediul la o firmă de transport din zona Oțelu Roșu a alertat pompierii de la Detașamentul Caransebeș. Se presupune că focul a fost pus intenționat. Depozitul auto și câteva autoutilitare au fost în pericol de explozie.

Pompierii militari au fost alertați astă noapte (21.01.2020) în jurul orei 1.40, precum că la o firmă de transport din Cireșa, lângă Oțelu Roșu a izbucnit un incendiu. S-au deplasat două echipaje de pompieri de la Caransebeș, care au acționat de urgență la stingerea incendiului care se manifesta violent, cuprinzând câteva utilaje și autovehicule de transport. La scurt timp incendiul a fost lichidat, însă au ars două autocamioane. Au fost salvate din incendiu alte două autocamioane cu remorcă, dar și atelierul mecanic.

La stingerea incendiului au ajutat și 7 pompieri din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Oțelu Roșu. În urma verificărilor preliminare după lichidarea incendiului, se pare că focul a fost pus intenționat.

banner maxagro

O echipă complexă de poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Oţelu Roşu şi Serviciului de Investigaţii Criminale Caraş-Severin au demarat cercetările, efectuând cercetarea la faţa locului, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor producerii evenimentului.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar în acest moment poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea persoanelor vinovate şi tragerea la răspundere penală a acestora.

tmc 640