Alertă! Un deținut din Timișoara a evadat de la punctul de lucru unde muncea

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un deținut a pus autoritățile în alertă miercuri dimineața, după ce a dispărut de la punctul de lucru exterior Penitenciarului Timișoara. Bărbatul este acum căutat de forțele de ordine. 

UPDATE ora 9,30: Deținutul a fost prins în localitatea Ianova, de către o echipă de căutare constituită din polițiști de penitenciare, angajați ai Penitenciarului Timișoara. În acest caz se vor dispune măsurile disciplinare, conform legii.

Cel în cauză este Kovacs Sandor-Gyorgy, în vârstă de 36 de ani, care ispășea o pedeapsă în regim deschis. Bărbatul este condamnat definitiv la 2 ani și 6 luni de închisoare, pentru furt calificat. În jurul orei 7,30, a dispărut de la punctul de lucru Fan Curier. Bărbatul are următoarele semnalmente: înălțime de 1,68 metri, frunte îngustă, nas rectiliniu, ochi căprui, gură mijlocie, bărbie normală, urechi mari, față ovală deschisă, părul șaten întins, sprâncene drepte, barba rasă, mustața mică și constituție atletică. Bărbatul are tatuaje pe ambele brațe, dar și o tăietură pe spate.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Autoritățile au dispus măsurile necesare pentru ca deținutul să fie prins: În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiș, Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră. Părăsirea punctului de lucru este asimilată infracțiunii de evadare și se pedepsește cu închisoare 6 luni la 3 ani.

Pentru orice informaţie cu privire la persoana în cauză, apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Timișoara, la numărul de telefon: 0256/200030, 0752.090.228.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/