Foc continuu la Oțelu Roșu! Se lucrează la deszăpezire

explo 1000x200

Ninsorile din ultimele 24 de ore au pus la treabă angajații Primăriei Oțelu Roșu. Comandamentul pentru situații de Urgență a fost convocat de către primarul Luca Mălăiescu la 4.30 în această dimineață.

Pentru a nu întâmpina probleme la primele ore ale dimineții, când oțelarii au plecat la lucru s-a acționat pe toate străzile cu toate utilajele din dotare:

Avem în dotarea Primăriei două tractoare dotate cu pluguri, un camion dotat cu plug și sărăriță, Unimog cu plug și sărăriță, o Volă și mai avem măturătoarea la care am aplicat plug pentru a curăța trotuarele. La 4.30 am solicitat Comandamentul la Primărie pentru trasarea sarcinilor, am împărțit orașul în 5 zone, fiecare utilaj să acopere câte o zonă, și se lucrează în continuu. Eu spun că orașul arată foarte bine, mai avem parcările pentru că nu am putut să le curățăm decât după ce au plecat locatarii de la blocuri la lucru”, ne-a declarat primarul orașului Oțelu Roșu.

Luca Mălăiescu ne-a mai precizat că s-a acționat cu nisip și sare, în depozitul Primăriei având în prezent 90 de tone de nisip care se vor combina cu 30 de tone de sare.

banner 970 x 250